Αρχική » Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα και στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Α. Βεσυρόπουλο, επιστολή με αίτημα την δίμηνη παράταση της πρώτης πληρωμής, αλλά και της εφάπαξ αποπληρωμής για τις επιχειρήσεις που έλαβαν χρηματοδοτική στήριξη στο πλαίσιο όλων των κύκλων της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα και στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Α. Βεσυρόπουλο, επιστολή με αίτημα την δίμηνη παράταση της πρώτης πληρωμής, αλλά και της εφάπαξ αποπληρωμής για τις επιχειρήσεις που έλαβαν χρηματοδοτική στήριξη στο πλαίσιο όλων των κύκλων της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής»

by espireas

Με αφορμή αιτήματα που έχουμε δεχθεί από μεγάλο αριθμό μελών μας,  παρακαλούμε πολύ όπως δοθεί δίμηνη παράταση της πρώτης πληρωμής, αλλά και της εφάπαξ αποπληρωμής για τις επιχειρήσεις που έλαβαν χρηματοδοτική στήριξη στο πλαίσιο όλων των κύκλων της «Επιστρεπτέας Προκαταβολής».

Επιπλέον, για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Επιδότησης Πάγιων Δαπανών, παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν όλες οι οφειλές που θα αφορούν δηλώσεις για το φορολογικό έτος 2021 και θα υποβληθούν εμπρόθεσμα έως 31/1/22.

Η παράταση θα δώσει μια ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ασφυκτιούν  από τις συσσωρευμένες φορολογικές υποχρεώσεις, των οποίων η εξυπηρέτηση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ενώ καλούνται παράλληλα να διαχειριστούν την έλλειψη ρευστότητας συνδυαστικά με την εκτίναξη των διεθνών τιμών σε πρώτες ύλες και μεταφορικά κόστη και να απορροφήσουν το κύμα της ακρίβειας,  όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μην μετακυλήσει στον τελικό καταναλωτή

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την