Αρχική » Οδηγίες για διαχείριση πιθανού κρούσματος σε επιχείρηση

Οδηγίες για διαχείριση πιθανού κρούσματος σε επιχείρηση

by espireas

Με αφορμή ερωτήματα που δεχόμαστε από μέλη μας, σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σε περίπτωση που κάποιος στην επιχείρηση παρουσιάσει συμπτώματα συμβατά με την λοίμωξη COVID-19, απευθυνθήκαμε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπου μας ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να εφαρμοστούν τα εξής:

Το άτομο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον γιατρό του, να υποβληθεί σε τεστ και εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα πρέπει να τηρήσει υποχρεωτικά 14 μέρες καραντίνα.

Επίσης, την ίδια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν τα άτομα της επιχείρησης που έχουν έλθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Επιπλέον, ο καταστηματάρχης θα πρέπει να μεριμνήσει για την απολύμανση του καταστήματος απευθυνόμενος σε ειδικό συνεργείο καθαρισμού.

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους (εργαζόμενους και κοινό/πελάτες), όπως επίσης και τα λοιπά μέτρα υγειονομικής προφύλαξης (π.χ. τοποθέτηση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, αριθμός πελατών κ.λπ.) , σύμφωνα με προγενέστερες ενημερώσεις μας.

Δεδομένου, ότι διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, παρακαλούμε πολύ για την πιστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την