Αρχική » Οδηγίες από το Δήμο Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας

Οδηγίες από το Δήμο Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας

by espireas

Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιεί για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, καλεί τους δημότες να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας, επιδεικνύοντας αυξημένο αίσθημα ευθύνης.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, παρακαλούνται όλοι να τηρούν απαρέγκλιτα τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ημέρες, τις παρακάτω οδηγίες:

1. Να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα και μπάζα έξω από τα σπίτια τους, στα πεζοδρόμια και στους δρόμους του Δήμου.

2. Να κατεβάζουν τα απορρίμματα το βράδυ μέσα σε καλά δεμένες σακούλες και να τις τοποθετούν μέσα στους κάδους, φροντίζοντας αυτοί να παραμένουν κλειστοί.

3. Να μην πετούν απορρίμματα σε ήδη γεμάτους κάδους και να μην τα εναποθέτουν έξω από αυτούς.

4. Να μην προχωρούν σε κλάδεμα δέντρων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας σε δήλωσή του τόνισε ότι η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν καθαρό Πειραιά στο κέντρο και στις γειτονιές, με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν από την πανδημία του κορονοϊού. Στη συνέχεια ο κ. Ρέππας επεσήμανε: «Καλώ τους δημότες μας να συμβάλλουν αυτές τις ημέρες στο έργο μας, ακολουθώντας με υπευθυνότητα και σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο, τις οδηγίες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων και των ογκωδών αντικειμένων. Για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από το να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών και ειδικά των ευπαθών ομάδων, είναι απαραίτητη η συμβολή των δημοτών και οφείλουμε όλοι να είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια». Κλείνοντας ο κ. Ρέππας ανέφερε πως η υπηρεσία Καθαριότητας θα συνεχίσει απολυμάνσεις και άλλες προληπτικές ενέργειες στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την