Αρχική » Νέα συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς μέσω του προγράμματος ανταμοιβής πελατών

Νέα συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς μέσω του προγράμματος ανταμοιβής πελατών

by admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των καινοτόμων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη εταιρεία «Booms», για την ενεργοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με ενσωματωμένα εργαλεία marketing.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ, χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η ενίσχυση της της αγοράς του Πειραιά με την ταυτόχρονη προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και επισκεψιμότητας στις πειραϊκές επιχειρήσεις, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης.

Αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση διατηρεί την αυτονομία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προωθητικές ενέργειες για το σύνολο της αγοράς και ο καταναλωτής κερδίζει τη μέγιστη ωφέλεια από τις επιχειρήσεις που προτιμά.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος: «Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν πλέον πολλά περισσότερα από την απλή ανταποδοτικότητα στη σχέση τους με αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής αναδεικνύεται πολύτιμος αρωγός και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του marketing, που θα αυξήσει την προστιθέμενή αξία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια την επιχείρηση».

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την