Αρχική » Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Κατά της Φτώχειας”

Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Κατά της Φτώχειας”

by espireas

Η  Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς διοργανώνει μεγάλη μουσική εκδήλωση «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30 με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η Μελίνα Ασλανίδου. Θα συμμετάσχει ο Κώστας Καραφώτης και θα λάβει μέρος η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Πρόκειται για  μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα για μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό.

Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον ίδιο τους τον εαυτό προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Καθημερινά προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού  από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται  από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα προπύλαια του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (τηλέφωνο 210-4122625), από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» και από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πληροφορίες στα: 210-4118602 και 210-4118640.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την