Αρχική » Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και η Διεθνής Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση WIMA

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και η Διεθνής Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση WIMA

by admin

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, υπέγραψαν  την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, μνημόνιο συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος και  ο Πρόεδρος της WIMA κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυσή του.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζει την επιθυμία των δυο φορέων για την περαιτέρω ενίσχυση της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην ενίσχυση και στήριξη της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας, μέσω ανταλλαγής επιχειρηματικών ιδεών, επαγγελματικών γνώσεων και υλοποίησης κοινών δράσεων.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου, οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος. Στόχο αποτελεί η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για τα μέλη των δύο φορέων, ώστε αυτά να ενδυναμωθούν σε ένα όλο και πιο ανταγωνιστικό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Από την εν λόγω συνεργασία και μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των δυο μερών, εκτιμάται ότι θα αναπτυχθούν πολύτιμες συνέργειες με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα  και στο πεδίο της τοπικής ανάπτυξης. 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την