Αρχική » Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ

by espireas

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δωρεάν ενημερωτική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα 31 Μαϊου σε συνεργασία με την Epsilon Net.

Εισηγητές ήταν οι κ.κ. Νικόλαος Καλαμαράς Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία, Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄τάξης, Εσωτερικός Ελεγκτής Πέτρος Κοραλής, Sales Manager, Epsilon Net και Ανδρέας Φασόλης, Account Executives Supervisor, Epsilon Net.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε τον Όμιλο Epsilon Net  για την συνεργασία και την προσφορά ενημέρωσης στα μέλη του Συλλόγου αναφορικά με την νέα ψηφιακή πραγματικότητα, που μπαίνει στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων από 1/7/2021.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα εξής:

✓ Πότε ξεκινάει η υποχρέωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων;

✓ Ποιοι είναι υπόχρεοι;

✓ Ποιος ο τρόπος και οι προθεσμίες διαβίβασης των παραστατικών;

✓ Πως λειτουργεί η πλατφόρμα (myDATA) της ΑΑΔΕ;

✓ Παραδείγματα Ηλεκτρονικών Βιβλίων

✓ Διαδικασία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

✓ Τρόποι επικοινωνίας του υπόχρεου με την πλατφόρμα (myDATA)

✓ Διαδικασία αυτόματης ενημέρωσης του Λογιστή μου

Η ενημερωτική εκδήλωση θα αναρτηθεί και στο  YouTube του Συλλόγου για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCUmsDwbt3GJmyTNzBVuIwIg

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την