Αρχική » Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ωρο σεμινάριο για το MyData

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ωρο σεμινάριο για το MyData

by espireas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για το «MyData» (Ηλεκτρονικά Βιβλία)  και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για τα μέλη του.

Στόχος του δίωρου σεμιναρίου ήταν να παρουσιαστούν,  τόσο οι  σημαντικές αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων στην καθημερινή λειτουργία επιχειρήσεων, όσο και οι ανάγκες συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις διατάξεις της ΑΑΔΕ και οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν,  ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τήρησης και διαχείρισης των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Το  θέμα ανέλυσε ο κ. Δημήτρης Ίσαρης, οικονομολόγος φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά, εκλεγμένο μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Πρόεδρος του πειθαρχικού του ΟΕΕ .

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την