Αρχική » Με επιτυχία έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του & η εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων

Με επιτυχία έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του & η εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων

by admin

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 με επιτυχία η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου εξετάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ για την χρονιά που πέρασε και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θ. Καπράλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε τα πεπραγμένα του έτους που ολοκληρώθηκε, τις δράσεις, τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του ΕΣΠ για την τόνωση της πειραϊκής επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη και προβολή του Πειραιά, τις θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και τους στόχους που έχουν τεθεί για την επιχειρηματική ανάπτυξη των μελών του, μέσω της ενδυνάμωσης τους και της αναβάθμισης του επιχειρηματικού τους περιβάλλοντος.  

     Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά κ. Δ. Καρύδης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Αττικής κ. Ε. Μπαρμπαγιάννη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Ι. Χατζηαλέξης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ε. Βερυκάκη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Α. Καψή, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΠ και μέλος του ΔΣ κ. Γ. Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕ κ. Δ. Ασημομύτης.   Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δ. Μαθιός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής και Νήσων Αιγαίου και μέλος του ΔΣ κ. Π. Πολιτάκης, οι π. Πρόεδροι του ΕΣΠ κ.κ. Δ. Αρμενάκης και Ν. Μανεσιώτης και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΠ κ. Α. Ανδριανόπουλος-Δασκαλάκης.  

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στις κυρίες:

  – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, για την υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη του Πειραιά και για την στήριξή της  στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της πειραϊκής  επιχειρηματικότητας, την οποία απένειμε ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος.

  – ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ, Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για το αξιόλογο έργο της στους τομείς της προβολής της πόλης του Πειραιά, της εξωστρέφειας και της στήριξης της πειραϊκής επιχειρηματικότητας, την οποία παρέλαβε η Δ/ντρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού κ. Β. Σωτηρίου, την οποία απένειμε ο Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΠ κ. Δ. Μαρκομιχάλης.

– ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ», για την διακεκριμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή και τη συνδικαλιστική δράση της, την οποία απένειμε ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕΠ κ. Ν. Μανεσιώτης.

– ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΦΟΥΝΗ, Διευθύντρια Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, για τη συμβολή της στην καταγραφή, διάδοση, και ανάδειξη της ιστορίας του Πειραιά και των πειραϊκών επιχειρήσεων, την οποία απένειμε ο κ. Γ. Σωτηρίου, μέλος του ΔΣ του ΕΣΠ.

          – ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΒΡΑΜΗ, Πρόεδρο της «Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ», για την ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή  και την πολυσήμαντη κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση, την οποία απένειμε ο Πρόεδρος της ΟΕΣΑΟΝΝΑ κ. Π. Πολιτάκης.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την