Αρχική » Μήνυμα Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

by admin

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία έναν ιδιαίτερο συμβολισμό πίστης και εθνικής περηφάνειας. Στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης και μας δίνει τη δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

Σε αυτή τη μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, τιμούμε εκείνους που με τον αγώνα τους, έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας. Ο αγώνας τους είναι η κληρονομιά μας και οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να τη διατηρήσουμε.

Με τη σκέψη, ότι όσα μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, ενωμένοι και απαλλαγμένοι από τις όποιες αγκυλώσεις, μπορούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε.

Ας κρατήσουμε ψηλά το ’21 και ας υψώσουμε το σύμβολο της πατρίδας μας, την ελληνική σημαία, ως ελάχιστο φόρο τιμής και σεβασμού στους αγωνιστές της ανεξαρτησίας, στην ιστορία μας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την