Αρχική » Μήνυμα Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

by admin

25η Μαρτίου, ημέρα περισυλλογής , αλλά και αισιοδοξίας. Μια ημέρα που μας καλεί να τιμήσουμε το παρελθόν, να αγκαλιάσουμε το παρόν και να οραματιστούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα.

Η Επανάσταση του 1821 δεν ήταν απλά ένας αγώνας για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού. Ήταν ένας αγώνας για ιδανικά όπως η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα και η δικαιοσύνη.

Αυτά τα ιδανικά παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα έως σήμερα. Μας εμπνέουν να συνεχίσουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο ειρήνης, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Ας τιμήσουμε, την 25η Μαρτίου με περηφάνεια και αισιοδοξία υψώνοντας το εθνικό μας σύμβολο, την γαλανόλευκη, με σεβασμό και ευλάβεια. Ας γιορτάσουμε την ελευθερία, ανατρέχοντας στις θυσίες των προγόνων μας, ας ονειρευτούμε ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας μας και ας συνεργαστούμε όλοι για να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την