Αρχική » Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου

Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί μια κορυφαία στιγμή της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, μια επέτειο από την οποία ακόμη και σήμερα προσλαμβάνουμε σημαντικά μηνύματα και αντλούμε πολύτιμα διδάγματα.

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και πολυεπίπεδες και είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη για να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να βγούμε από μια κρίση που φαίνεται ανυπέρβλητη. Να σταθούμε όρθιοι με αξιοπρέπεια και περηφάνεια, για να κάνουμε πράξη το όραμα που ενέπνευσε τους προγόνους μας: Μια περήφανη και ισχυρή Πατρίδα που εμπνέει σεβασμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Την Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού.

Αυτή είναι η κληρονομιά που μας άφησαν οι ήρωες του ΄40, η κληρονομιά που θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να θυμηθούμε τις θυσίες των προγόνων μας και με εθνική περηφάνια, να υψώσουμε το σύμβολό μας, την Ελληνική Σημαία, για να τιμήσουμε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων και την ακέραιη στάση των προγόνων μας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την