Αρχική » Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

by espireas

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

H παγκόσμια ημέρα μνήμης και πάλης των εργαζομένων, τιμάται και φέτος σε δύσκολες συνθήκες σε μια περίοδο σύνθετων οικονομικών, πολιτικών, κοινωνικών και γεωπολιτικών προκλήσεων.

Η πολιτική λιτότητας, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η ανεργία, η συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος κ.α., κρατούν σε ομηρία  χιλιάδες εργοδότες και εργαζόμενους.

Σε αυτή την επώδυνη οικονομική συγκυρία, θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και με πνεύμα αλληλεγγύης και διαρκή προσπάθεια, να  παλέψουμε για ίσες ευκαιρίες, για θέσεις εργασίας, για μείωση των κάθε λογής ανισοτήτων και διακρίσεων.

Η ημέρα της  Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι ημέρα επαγρύπνησης κι αγωνιστικότητας, που φέρνει στην επιφάνεια το μήνυμα της ενότητας όπου η προσπάθεια όλων μας πρέπει να έχει ως σκοπό την ανασύνταξη της επιχειρηματικότητας, την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά, για τη δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας.

Μόνο με ενότητα μπορούμε να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την