Αρχική » Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, απευθύνει τον ακόλουθο χαιρετισμό:

 «Χαιρετίζουμε και τιμούμε την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ημέρα ιστορικής τιμής και μνήμης για τους αγώνες των εργαζομένων που είχαν στόχο την κατάκτηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλές και δύσκολες προκλήσεις, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ώστε μέσα από την συνεργασία όλων μας να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, που θα συμβάλουν θετικά στην αναζωογόνηση της αγοράς και κατ’ επέκταση στη μείωση της ανεργίας δημιουργώντας θέσεις εργασίας, δίνοντας ξανά ελπίδα, προοπτική και αξιοπρέπεια σε όλους τους Έλληνες,  μέσα σε μια κοινωνία δικαιοσύνης, ευημερίας και αλληλεγγύης».

 

 

 

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την