Αρχική » Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

by espireas

 

         Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, απευθύνει τον ακόλουθο χαιρετισμό:

 «Χαιρετίζουμε και τιμούμε την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ημέρα μνήμης, ιστορικής τιμής, αλλά και ανασύνταξης δυνάμεων, ημέρα που προάγει το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, για να ανταπεξέλθουμε στο αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που επικρατεί, για να δημιουργήσουμε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης στην οικονομία του μέλλοντός μας, εργασιακή ειρήνη και κοινωνική ευημερία.

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι ιδιαίτερη. Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έχει μετεξελιχθεί και σε οικονομική κρίση και που συνιστά παγκόσμια απειλή με πολλές και δύσκολες προκλήσεις, ιδιαίτερα σε μια χώρα που βίωσε μια δεκαετία και πλέον σκληρής οικονομικής κρίσης.

Η ημέρα της  Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι ημέρα επαγρύπνησης και αγωνιστικότητας, που φέρνει στην επιφάνεια το μήνυμα της ενότητας, όπου η προσπάθεια όλων μας πρέπει να έχει ως σκοπό την ανασύνταξη της επιχειρηματικότητας, την αναζωογόνηση της αγοράς και κατ’ επέκταση τη μείωση της ανεργίας και την επανεκκίνηση της οικονομίας με τη λήψη όλων των κατάλληλων υποστηρικτικών και δραστικών μέτρων που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και θα σπάσουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης».

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την