Αρχική » Λαμπερό και με εντυπωσιακές δημιουργίες το Fashion Show του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Λαμπερό και με εντυπωσιακές δημιουργίες το Fashion Show του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

by espireas

Πραγματικά λαμπερή ήταν η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, τις εντυπώσεις κέρδισαν τα παιδιά που παρέσυραν το κοινό με τον αυθορμητισμό τους και σκόρπισαν χαρά, ενώ οι επισκέπτες απόλαυσαν τις νέες αφίξεις των καλύτερων συλλογών για το καλοκαίρι που προτείνουν τα πειραϊκά καταστήματα στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, που παρουσίασε η κ. Α. Ευριπίδη.

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος, στον εναρκτήριο χαιρετισμό ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εντυπωσιακής βραδιάς, που χάρισε σε όλους μια όμορφη εμπειρία υποδοχής της νέας καλοκαιρινής σεζόν.

Στην  εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο π. Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Κ. Κατσαφάδος, η π. Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Ν. Βλαχάκος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σ. Βοϊδονικόλας, οι π. Βουλευτές Πειραιά κ.κ. Γ. Μελάς, Ν. Μανωλάκος και Ν. Δούνια, ο π. Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τ. Αβραμίδης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με χορευτικά δρώμενα από τις Σχολές Χορού «ANGEL DANCESPORT ACADEMY» και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς. O Art Director του «FrouFrou Beauty Hall» Μ. Φουστέρης επιμελήθηκε το χτένισμα των μοντέλων και η «Anna Tsorou Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Περιποίησης Άκρων-Αισθητικής» δημιούργησε το makeup look τους.    

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την