Αρχική » Κόκκινη νύχτα στον Πειραιά-Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ο Πειραιάς ντύνεται στα κόκκινα

Κόκκινη νύχτα στον Πειραιά-Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ο Πειραιάς ντύνεται στα κόκκινα

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για πρώτη φορά διοργανώνει «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ»  σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

 Τα καταστήματα της πόλης μας  την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και ειδικές τιμές.

Από νωρίς το απόγευμα ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με ξυλοπόδαρους, μασκότ, μάγους, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις στο εμπορικό κέντρο.

Επιπλέον, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Πασαλιμάνι!

Καλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά για να ζήσουν μια μοναδική γιορτινή εμπειρία, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές και να διασκεδάσουν!!

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την