Αρχική » ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου Όλη η Πόλη μια Γιορτή

ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου Όλη η Πόλη μια Γιορτή

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

 Τα καταστήματα της πόλης μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα παραμένουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τις 12:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και ειδικές τιμές.

 Από νωρίς το απόγευμα ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με ξυλοπόδαρους, τη μασκότ του Ολυμπιακού, μάγους, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, το γιορτινό τρένο, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις χριστουγεννιάτικες δράσεις στο εμπορικό κέντρο. Επιπλέον, μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, σπουδαστές των ΙΕΚ της πόλης θα προσφέρουν κεράσματα, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Κοινός στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη και να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας!

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την