Αρχική » Κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης

Κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης

by espireas

Όπως μας ενημέρωσαν από το Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» «ΣΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ», που υποστηρίζει άπορους, μοναχικούς και σε έκτακτη ανάγκη ασθενείς του Νοσοκομείου και καλύπτει ψυχοκοινωνικές, οικονομικές, αλλά και ανάγκες άμεσης προτεραιότητας όπως είναι η σίτιση, η ένδυση, τα είδη ατομικής υγιεινής, η μετακίνηση, η στέγαση, η αγορά φαρμάκων, η παροχή αποκλειστικής αδελφής κ.α., επιδίδονται σε αναζήτηση δωρεών προκειμένου να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες των ασθενών.

Οι ανάγκες των ασθενών σε πιζάμες, νυχτικά, εσώρουχα, κάλτσες και παντόφλες είναι πολλές και επιτακτικές.

Παρακαλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να σταθούν συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο τους, να προσφέρουν κάποια από τα ανωτέρω είδη, ακόμα και με ελαττώματα, όπως και εμπορεύματα που δε χρειάζονται, ώστε να προσφέρουμε σε αυτούς τους συνανθρώπους μας μια αξιοπρεπή διαβίωση και ανακουφιστική φροντίδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας θα δώσουμε μαζικά το παρών, δωρίζοντας ό,τι μπορεί ο καθένας μας από τα είδη της επιχείρησής μας.
Ας γίνουμε ενεργοί μέτοχοι αυτής της πρόσκλησης κι ας αποδείξουμε έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, ότι παρά τις όποιες δυσκολίες δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και η ευαισθησία μας προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σημείωση: Για την προσφορά των ειδών, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τη γραμματεία του ΕΣΠ τηλ. 210 4176 318 ή με την εξουσιοδοτημένη εκπρόσωπο του «ΣΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» κ. Ελένη Μισιτζή στο 6978297998.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την