Αρχική » Κάλεσμα συμμετοχής στην υπηρεσία Tax Free

Κάλεσμα συμμετοχής στην υπηρεσία Tax Free

by espireas

Δεδομένης της έναρξης της τουριστικής σεζόν και της μεγάλης προσέλευσης των τουριστών της κρουαζιέρας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αναμένεται θα φτάσουν τις 850, εκ των οποίων οι 650 θα είναι home port, επανερχόμαστε σε προγενέστερη ενημερωτική επιστολή μας και σας επισημαίνουμε ότι:

Η ένταξη όσο του δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υπηρεσία Tax Free, που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε εργαλεία, χρηματοδοτήσεις, αλλά και στρατηγικές, είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να αυξηθούν αντίστοιχα τα έσοδά τους από τον τουρισμό και να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν της πόλης μας.

Ο Σύλλογος μας, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, συνεργάζεται με την εταιρεία «Planet», η οποία έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της υπηρεσίας Tax Free και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς για τις υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ .

Καθώς το όφελος του Tax-free shopping είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις μας, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να αυξήσουν την τουριστική δαπάνη, αφού το Tax-free shopping αποτελεί κριτήριο για πολλούς τουρίστες για τις αγορές τους, σας προτρέπουμε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική αυτή ευκαιρία που σας παρέχεται και να εγγραφείτε, καθώς για  τα μέλη του Συλλόγου μας δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση, αντιθέτως ανταμείβεστε για την ένταξή σας.

Επίσης, εξειδικευμένοι εκπρόσωποί της «Planet»θα έλθουν άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να σας ενημερώσουν αναλυτικά για τις διαδικασίες, αλλά και για όλη την υποστήριξη που θα σας παρέχει με τους συνεργάτες της μέσα από το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Για τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΕΣΠ, η λίστα άφιξης των κρουαζιεροπλοίων και η σχετική αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη στη γραμματεία του Συλλόγου.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την