Αρχική » Κάλεσμα αλληλεγγύης

Κάλεσμα αλληλεγγύης

by espireas

Εν όψει της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ, που στοχεύει στη στήριξη των απόρων συνανθρώπων μας.

Σας καλούμε να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολής μας και να αναδείξουμε την ανθρωπιά μας  με μια γενναιόδωρη χειρονομία κοινωνικής αλληλεγγύης, που στις μέρες μας αποκτά μια επιπλέον ιδιαίτερη σημασία.

Στην Δωροέκθεση δέχονται είδη οικιακής χρήσης, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, είδη διακόσμησης σπιτιού, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, μικρές οικιακές συσκευές, είδη τηλεφωνίας, λευκά είδη, χριστουγεννιάτικα είδη κ.ά.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας θα δώσουμε μαζικά το παρών, δωρίζοντας ό,τι μπορεί ο καθένας μας από τα είδη της επιχείρησής μας.

Ας γίνουμε ενεργοί μέτοχοι αυτής της πρόσκλησης κι ας αποδείξουμε έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, ότι παρά τις όποιες δυσκολίες δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και η ευαισθησία μας προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την προσφορά των ειδών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΕΣΠ: 210 4176 318

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την