Αρχική » Ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την αξιοποίηση δράσεων και στοχευμένων προγραμμάτων απασχόλησης

Ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την αξιοποίηση δράσεων και στοχευμένων προγραμμάτων απασχόλησης

by espireas

Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν τα μέλη του Συλλόγου μας για συμμετοχή τους στο δεύτερο κύκλο του «Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών» του ΟΑΕΔ, δηλώνουμε τα εξής:

Η μεγάλη ζήτηση για ένταξη στο πρόγραμμα για το ψηφιακό μάρκετινγκ, επιβεβαιώνει την ανάγκη για δράσεις που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάκαμψη της αγοράς εργασίας.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την αξιοποίηση δράσεων και στοχευμένων προγραμμάτων απασχόλησης  που δίνουν κίνητρα στις επιχειρήσεις για την πρόσληψη ανέργων σε νέες θέσεις εργασίας και ειδικότητες υψηλής ζήτησης και ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, που οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ανταποκριθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της οικονομίας, όπως η ψηφιακή και πράσινη μετάβαση  και να ανακάμψουν.

Ελπίζουμε στην υλοποίηση και άλλων νέων προγραμμάτων στο επόμενο διάστημα που θα  στοχεύουν στην προώθηση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των μελών του, ζήτησε με επιστολή του στον ΟΑΕΔ παράταση του «Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών», ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους επιχειρηματίες μέλη του Συλλόγου να ενταχθούν σε αυτό, όπως επίσης αύξηση του αριθμού των θέσεων για τον Πειραιά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δικαιούχοι που το έχουν ανάγκη.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την