Αρχική » Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show στην καρδιά του OMP

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show στην καρδιά του OMP

by espireas

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Avalon Web and Media», την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, που έδωσε μια ξεχωριστή νότα χαράς στην αγορά του Πειραιά, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των  πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και αξεσουάρ. Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν οι λαμπερές κυρίες Ν. Θάνου και Μ. Ρασιά, που με πολύ καλή διάθεση υποδέχτηκαν τον κόσμο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην  εκδήλωση, που πρόσφερε ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γ. Μπενέτος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, εκπλήξεις, χορευτικά και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς, ενώ στόχος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι να γίνει θεσμός για τον Πειραιά και τα καταστήματά του.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την