Αρχική » Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show στην καρδιά του Open Mall Piraeus

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show στην καρδιά του Open Mall Piraeus

by espireas

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «FASHION & SHOW», την Παρασκευή 8 Ιουνίου στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, που έδωσε μια ξεχωριστή νότα χαράς στην αγορά του Πειραιά, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, αξεσουάρ και μαγιό, καθώς και στα νυφικά. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Νόνη Δούνια που ξεχώρισε για την ζωντάνια και την θετική της ενέργεια.

Στην  εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Πειραιά κ. Κ. Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά & Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γ. Βουτσινάς, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, εκπλήξεις, χορευτικά και στηρίχθηκε από επώνυμους χορηγούς, ενώ στόχος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι να γίνει θεσμός για τον Πειραιά και τα καταστήματά του.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την