Αρχική » Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show που διοργάνωσε ο ΕΣΠ

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το Fashion Show που διοργάνωσε ο ΕΣΠ

by espireas

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την Παρασκευή 27 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, που άνοιξε  ο Ζαχαρίας η μασκότ των «Ημερών Θάλασσας», οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των  πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, τις οποίες παρουσίασε η κ. Δ. Βλεπάκη.

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος, απευθύνοντας τον εναρκτήριο χαιρετισμό του έδωσε το σύνθημα για την έναρξη αυτής της υπέροχης βραδιάς, που χάρισε σε όλους μια μοναδική εμπειρία με τις τάσεις του καλοκαιριού σε μια εκπληκτική πασαρέλα.

Στην  εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέροντας ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσαν οι Βουλευτές Α’ Πειραιά & Νήσων κ.κ. Γ. Μελάς, Ν. Μανωλάκος και Ν. Δούνια, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική και χορευτικά δρώμενα από τις Σχολές Χορού «ANGEL DANCESPORT ACADEMY» και στηρίχθηκε από πολλούς χορηγούς. O Art Director του «FrouFrou Beauty Hall» Μ. Φουστέρης επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων και η «Anna Tsorou Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Περιποίησης Άκρων-Αισθητικής» δημιούργησε το makeup look τους.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την