Αρχική » Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στις Ημέρες Θάλασσας με Γαλάζιες τιμές και Στολισμό βιτρινών

Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στις Ημέρες Θάλασσας με Γαλάζιες τιμές και Στολισμό βιτρινών

by espireas

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας για τη γιορτή-θεσμό για τον Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας 2021», από τις 17 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, με τις εξής δράσεις:

  1. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» και
  2. ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, κοινός στόχος είναι οι Ημέρες Θάλασσας να αποτελέσουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, με πολυποίκιλες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις,  που διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος με τη συνεργασία και άλλων φορέων και οργανώσεων.

Σας ζητούμε να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση με μεγάλες προσφορές τιμών και με ανάλογο στολισμό της βιτρίνας του καταστήματός σας από τις 17 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, για να προσελκύσουμε πελάτες και επισκέπτες στην πόλη και στα καταστήματά μας, να  γιορτάσουμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, πάντα με επίκεντρο τη θάλασσα.

Οι δράσεις θα προβληθούν στα ΜΜΕ μέσω συνεντεύξεων, Δελτίων Τύπου, μέσω των social media  του Συλλόγου, μέσω εντύπων-φυλλαδίων που θα διανείμει ο Δήμος, αλλά και σχετικής αφίσας που θα εκδώσει ο Σύλλογός μας.

Ελπίζοντας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια, είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις και περιμένουμε τη δήλωση συμμετοχής σας στη γραμματεία του Συλλόγου μας έως  την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο τηλ. 210 4176 318, fax 210 4138486, e mail: espireas@otenet.gr.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την