Αρχική » Ημερίδα  με  θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – Εστιάζοντας στην Ψυχική Υγεία» Πέμπτη 25 Απριλίου

Ημερίδα  με  θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – Εστιάζοντας στην Ψυχική Υγεία» Πέμπτη 25 Απριλίου

by admin

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρες 9.00 – 15.00 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα  ευαισθητοποίησης με  θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία – Εστιάζοντας στην Ψυχική Υγεία», που συνδιοργανώνουμε με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε,  στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» ΤΟΥ Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1-2ος όροφος-Πλ. Οδησσού).

‘Αμεσος στόχος της Ημερίδας είναι να αναδείξει τα καίρια ζητήματα ψυχικής υγείας που προκύπτουν στους χώρους εργασίας και έμμεσος στόχος είναι να αναδειχθεί η ψυχική υγεία ως αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους της εργασίας χωρίς προκαταλήψεις, υπογραμμίζοντας ότι η προαγωγή της ψυχικής υγείας συμβάλλει στη διαμόρφωση συνθηκών διαβίωσης και εργασίας που παρέχουν στα άτομα ασφάλεια, κίνητρα, ικανοποίηση και ευχαρίστηση.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την