Αρχική » Ημερίδα “Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας” Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Ημερίδα “Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας” Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στις 10/10, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο

«Η ψυχική ανθεκτικότητα στους χώρους εργασίας»,

όπου θα συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης και αποφόρτισης με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1, Πλ. Οδησσού – 2ος όροφος) και απευθύνεται σε επιχειρηματίες και εργαζομένους.

Επίσης, θα ανακοινωθεί και θα συζητηθεί η σημαντική κοινωνική δράση για τα άτομα με αυτισμό με πρωταγωνιστή τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς.

Στην κοινωνία του σήμερα, όπου η πίεση, η ανταγωνιστικότητα κι ο θυμός εμφανίζονται καθημερινά και μπορούν να μεταβάλλουν αρνητικά το εργασιακό περιβάλλον, με συνέπειες στη σωματική και ψυχική υγεία του εργαζομένου, αλλά και της οικογένειάς του, πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για να συμβάλλουμε στην μείωση των παραγόντων που αποτελούν κίνδυνο για την ψυχική υγεία των ανθρώπων, στην ενημέρωση και στην ανάδειξη σημαντικών θεμάτων που μας προβληματίζουν.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την