Αρχική » Ημερίδα “Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Λιανεμπόριο-Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 1/1/2024-Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

Ημερίδα “Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Λιανεμπόριο-Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 1/1/2024-Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ

by admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Όμιλο Epsilon Net, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:

«Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο Το νέο πλαίσιο για τις εμπορικές ΜμΕ από 01/01/2024– Οι υποχρεώσεις προς το ΕΡΓΑΝΗ II»

τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 4.00 μ.μ., στην αίθουσα «ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΟΥΣΚΑΡΗΣ» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς (Γεωργίου Κασιμάτη 1, 1ος όροφος) .

Στην Ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό η Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Β. Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Γενικός Διευθυντής Epsilon HR μέλος του Ομίλου EPSILON NET.

Η θεματολογία περιλαμβάνει: «Αναλυτική Παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου – Απολογιστική Δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και οι υπερωριών – Οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων  – Προθεσμίες και πρόστιμα».

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΕΣΠ είτε μέσω e-mail espireas@otenet.gr ή τηλεφωνικά 210 4176 318.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την