Αρχική » Ημερίδα για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

Ημερίδα για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

by espireas

 

Την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 και ώρα 2.00 μ.μ., η ΕΣΕΕ συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος, ημερίδα με θέμα «Η λειτουργία του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών — 120 Δόσεις».

Η ημερίδα θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Αθήνα) και στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημήτρης Καψάλης» του πρώτου ορόφου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ενώ θα παρευρίσκεται και η Προϊσταμένη του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κα Θεώνη Αλαμπάση.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΜΕΔ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα αναλυθούν όλες οι πτυχές του Εξωδικαστικού Μηχανισμού, ως εργαλείου ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών και των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων, τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα η εφαρμογή του, ενώ ο Ειδικός Γραμματέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις και παρεμβάσεις των συμμετεχόντων για τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρει η σχετική νομοθεσία στο μέλλον, προκειμένου να καταστεί περισσότερο αποτελεσματική.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την