Αρχική » Ημέρες Θάλασσας

Ημέρες Θάλασσας

by espireas

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Θάλασσας 2021», ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης.

 Ο εφετινός εορτασμός των Ημερών Θάλασσας θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους, από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου και από τις 17 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, καθώς προσαρμόστηκε στις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας και με την ελπίδα να εορταστούν τον Σεπτέμβριο με λιγότερους περιορισμούς και με μαζικότερη παρουσία κόσμου.

 Οι «Ημέρες Θάλασσας 2021» αποτελούν έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς για τον Πειραιά, προσφέροντας  δωρεάν εκδηλώσεις για όλους. Περιλαμβάνουν συναυλίες, ξεναγήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την