Αρχική » Επιστολή συμπαράστασης στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου

Επιστολή συμπαράστασης στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου

by espireas

Επιστολή συμπαράστασης στον Πρόεδρο του Εμπορικού Σύλλογο Σάμου κ. Μάνο Γιοκαρίνη έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη Σάμο:

“Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, αλλά και του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, σας εκφράζουμε την ειλικρινή λύπη, την πλήρη αλληλεγγύη μας για την πρόσφατη μεγάλη δοκιμασία που έπληξε το πανέμορφο νησί σας και είμαστε στην διάθεσή σας να παράσχουμε βοήθεια όπου εσείς κρίνετε αναγκαίο.

Ευχόμαστε να ξεπεραστούν το συντομότερο τα εμπόδια και οι δυσκολίες που προέκυψαν, μιας και οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Σάμου διακρίνονται για τη δύναμη ψυχής και την αγωνιστικότητά τους.

 

Με ειλικρινή αισθήματα και

συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                    ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την