Αρχική » Επιστολή ΕΣΠ στον Διοικητή του ΕΦΚΑ για δυο εγκαταλελειμμένα κτίρια ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ

Επιστολή ΕΣΠ στον Διοικητή του ΕΦΚΑ για δυο εγκαταλελειμμένα κτίρια ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ,απηύθυνε την ακόλουθη επιστολή στον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Χ. Χάλαρη, για δυο εγκαταλελειμμένα κτίρια ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ στο κέντρο της πόλης:

“Κύριε Διοικητά,

Στα πλαίσια των έργων ανάπλασης στον Πειραιά που αλλάζουν καθοριστικά την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της πόλης, το φαινόμενο των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στο κέντρο της πόλης, γίνεται όλο και πιο ορατό.

Μεταξύ αυτών και δυο κτίρια ιδιοκτησίας του ΕΦΚΑ, το ένα στη συμβολή των οδών Γούναρη και Καραολή & Δημητρίου και το δεύτερο επί της οδού Κολοκοτρώνη 44, που λόγω έλλειψης συντήρησής τους, αποτελούν υγειονομικές βόμβες και υποβαθμίζουν αισθητικά την εικόνα της πόλης, απαξιώνοντας σημαντική περιουσία του Δημοσίου και δημιουργώντας κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, καθώς έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης από τρωκτικά και σκουπίδια, ενώ υπάρχει κίνδυνος πτώσης τμημάτων τους με επικείμενο τραυματισμό κάποιου διερχόμενου πολίτη, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί .

Παρακαλούμε για την εξεύρεση στοχευμένων και αποτελεσματικών λύσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος με σκοπό την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, την αναβάθμιση της περιοχής που βρίσκονται, την ανάδειξη της ιστορικότητάς τους, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.

Ελπίζοντας στην προσοχή και στην θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε και αναμένουμε σχετικές ενέργειές σας”.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την