Αρχική » Επιστολή του ΕΣΠ προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Ηλία Κλάππα με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά.

Επιστολή του ΕΣΠ προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Ηλία Κλάππα με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά.

by admin
Συγχαρητήρια επιστολή

Αρ. Πρωτ. 1505

Πειραιάς,21/11/2023

Κύριο

ΗΛΙΑ ΚΛΑΠΠΑ

Πρόεδρο

Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Κύριε Πρόεδρε,

          Με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων  του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, σας εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας και σας συγχαίρουμε για τη συμβολή σας στην δρομολόγηση αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού έργου για τον Πειραιά, τους δημότες και τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης.

          Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας,

 

Με ιδιαίτερη τιμή,

 

               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

            ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ             ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την