Αρχική » Επετειακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ

Επετειακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ

by espireas

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η επετειακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 122 χρόνων από την ίδρυσή του, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΕΒΕΠ.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Β. Κορκίδης, ο τ. Πρόεδρος του ΕΣΠ και Ταμίας του ΕΒΕΠ κ. Ν. Μανεσιώτης και ο κ. Δ. Μαρκομιχάλης μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΠ και Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΠ.

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του Πειραιά και έθεσαν εκ νέου υπόψη του Δήμαρχου τα θέματα της πόλης, που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως το θέμα του κυκλοφοριακού, της διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων, των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, των αναπλάσεων κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανακοινώθηκε η δημιουργία της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν όλες οι πειραϊκές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, που αποσκοπεί στην στήριξη και τόνωση των πειραϊκών επιχειρήσεων μέσω της προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, στην ανάδειξη της πειραϊκής αγοράς, αλλά και στην προβολή της πόλης του Πειραιά γενικότερα.

Επίσης, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στα στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους στον Εμπορικό Σύλλογο.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την