Αρχική » 120 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς

120 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς

by espireas

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, τα 120 χρόνια από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στον εντυπωσιακό και φιλόξενο χώρο του Foyer Café Bistrot, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, είναι από τους αρχαιότερους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900. Από τότε έως σήμερα, αγωνίζεται, συσπειρώνει, οργανώνει, κινητοποιεί ανθρώπους με ανησυχίες και μεράκι για δημιουργία.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, οι Βουλευτές Α’ Πειραιά κ.κ. Κ. Κατσαφάδος, Γ. Μελάς και Ν. Μανωλάκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Γ. Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γ. Σταματογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ι. Βουράκης, η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κ. Μπουρδάκου και o Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Τ. Μαρκαριάν, οι πρώην Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ.κ. Δ. Αρμενάκης και Χ. Κεφάλας, πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.ά.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια και προσφορά του Συλλόγου στο πειραϊκό εμπόριο αλλά και στην ανάπτυξη και προβολή της πόλης, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης τόνισε τη συνεισφορά του Εμπορικού Συλλόγου όχι μόνο στην τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και σε πολλά θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και εξέφρασε την ευχή οι επόμενες γενιές να προσπαθήσουν με τον ίδιο ζήλο, μεράκι και αγάπη ώστε ο Σύλλογος να  συνεχίσει να διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα πειραϊκά δρώμενα.

 

 

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την