Αρχική » Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά

by espireas

Με μεγάλη έκπληξη και ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 25 Μαΐου τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη οι καταστηματάρχες του Πειραιά, με την ευκαιρία και της πρώτης ημέρας επαναλειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης.

Ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης και συνομίλησε με εμπόρους και εργαζόμενους, δείχνοντας ενδιαφέρον για την  κατάσταση στην αγορά μετά την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Νίκος Μανεσιώτης, ενώ είχαν μια σύντομη συνάντηση μαζί του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Β. Κορκίδης.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την