Αρχική » Επίσκεψη Πειραιωτών επιχειρηματιών στις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ Α.Ε.

Επίσκεψη Πειραιωτών επιχειρηματιών στις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ Α.Ε.

by espireas

Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΣΕΠ Α.Ε. (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε.), επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη 28/6, ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ, καθώς και επιχειρηματίες του Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Κατά την επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, οι επιχειρηματίες ξεναγήθηκαν από τον κ. Α. Βαμβακίδη Εμπορικό Διευθυντή της ΣΕΠ στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ και στις αποθήκες Logistics της εταιρείας, ενώ τους παρουσιάστηκαν οι παραγωγικές δυνατότητες και οι αναπτυξιακές προοπτικές που παρουσιάζει η δραστηριότητα της εταιρείας.

Στη συνέχεια  συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που δίνονται για μελλοντική συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων του Πειραιά και της ΣΕΠ ΑΕ, η οποία αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά και αμοιβαία οφέλη.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την