Αρχική » Ενημερωτική εκδήλωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημερωτική εκδήλωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μετά την εφαρμογή του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679  που τίθεται σε ισχύ από την 25η Μαΐου 2018, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα :

«Εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων »

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 17.00

στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, Γεωργίου Κασιμάτη 1 Πειραιάς, αίθουσα Σ. Μπρούσκαρη (1ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών, προκειμένου να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τους ρόλους τους στο πλαίσιο του Κανονισμού ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις διατάξεις του, καθώς το πεδίο εφαρμογής του αφορά πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς, οργανώσεις, επιστημονικές εταιρείες, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων κ.λπ., που επεξεργάζονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους προσωπικά δεδομένα, π.χ. πελάτες, προμηθευτές μέλη τους κ.ά.

Το θέμα θα αναπτύξουν οι κ.κ. Στέλιος Μανουσάκης π. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, Δικηγόρος – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και Ηλίας Πολλάλης Δικηγόρος -Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την