Αρχική » Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

by admin

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Σύλλογός μας συμμετέχει με τις ακόλουθες δράσεις:

  • «ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ» την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
  • «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την Παρασκευή 31 Μαΐου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων κατά τρεις ώρες, δηλαδή μέχρι τις 12.00 το βράδυ, συνδυαστικά και με άλλες εκδηλώσεις και με τη συμμετοχή του Δήμου Πειραιά, με κοινό στόχο να μετατρέψουμε τον Πειραιά σε μια μεγάλη γιορτή και να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά.
  • ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» και ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ καθ΄ όλη την διάρκεια των Ημερών Θάλασσας (24 Μαΐου έως 2 Ιουνίου).

Ο Δήμος Πειραιά θα αναλάβει και φέτος την αθλοθέτηση των επάθλων για τις καλύτερες βιτρίνες. Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται OnLine σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να  ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο στο Face book Ημέρες Θάλασσας https://www.facebook.com/ImeresThalassas.

Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν οι  πέντε καλύτερες συμμετοχές που συγκέντρωσαν τις περισσότερους ψήφους, καθώς και τα αντίστοιχα βραβεία.

 Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις δράσεις, θα πρέπει να το δηλώσουν στη γραμματεία του Συλλόγου έως τις 15 Μαΐου στο e mail: espireas@otenet.gr ή τηλεφωνικά 210 4176 318.

Οι δράσεις θα προβληθούν στα ΜΜΕ μέσω συνεντεύξεων, Δελτίων Τύπου, μέσω των social media  του Συλλόγου και του Δήμου και μέσω εντύπων-φυλλαδίων που θα διανεμηθούν.

         

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την