Αρχική » Δράσεις Εμπορικού Συλλόγου για τις Ημέρες Θάλασσας 2022

Δράσεις Εμπορικού Συλλόγου για τις Ημέρες Θάλασσας 2022

by espireas

Οι μέρες θάλασσας είναι ένας θεσμός για την πόλη μας, μια συλλογική προσπάθεια και μια συναρπαστική μεγάλη γιορτή, που αγάπησαν και στηρίζουν Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας, συμμετέχοντας ενεργά σε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα και τον Πειραιά και με άξονες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τη ναυτιλία, τον αθλητισμό και τη ψυχαγωγία.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος, ο Σύλλογός μας συμμετέχει με τις ακόλουθες δράσεις:

  • «ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ» την Παρασκευή 27 Μαΐου ημέρα και ώρα 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ένα πραγματικά προσεγμένο και εντυπωσιακό Fashion Show, που θα πλαισιωθεί από επώνυμο παρουσιαστή και 15 επώνυμα μοντέλα, μουσικό πρόγραμμα και χορευτικά shows, που έχει κερδίσει την ενθουσιώδη ανταπόκριση και μεγάλη συμμετοχή των επίσημων προσκεκλημένων και του κοινού.
  • «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την Παρασκευή 3 Ιουνίου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων κατά τρεις ώρες, όπου τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές με κοινό στόχο να μετατρέψουμε τον Πειραιά σε μια μεγάλη γιορτή και να ενισχύσουμε την τοπική μας αγορά.
  • ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» Οι φωτογραφίες των καταστημάτων που θα συμμετέχουν θα παρουσιάζονται OnLine σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να  ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, θα ανακοινωθούν οι  πέντε καλύτερες συμμετοχές που συγκέντρωσαν τις περισσότερους ψήφους, καθώς και τα αντίστοιχα βραβεία που θα αθλοθετήσει ο Δήμος Πειραιά.

Στόχος είναι οι Ημέρες Θάλασσας να αποτελέσουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στη δύσκολη καθημερινότητά μας, να προσελκύσουμε πελάτες και επισκέπτες στην πόλη και στα καταστήματά μας, να  γιορτάσουμε τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, πάντα με επίκεντρο τη θάλασσα.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την