Αρχική » Διοργάνωση αγώνα δρόμου “POSIDONIA RUNNING EVENT” από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά & την Εταιρεία «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ »

Διοργάνωση αγώνα δρόμου “POSIDONIA RUNNING EVENT” από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά & την Εταιρεία «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ »

by admin

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και η εταιρεία «Ποσειδώνια» διοργανώνουν στην πόλη μας τον Αγώνα Δρόμου “Posidonia Running Event”, με αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Θέατρο.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του αγώνα, η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται τμηματικά, ώστε οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να λήξουν γύρω στις 10.30.

Η διαδρομή των 5 χλμ. έχει ως εξής: Αφετηρία στο Δημοτικό Θέατρο, Ηρ. Πολυτεχνείου,  Λ. Χατζηκυριακού,  στροφή αριστερά στη Σαχτούρη και συνέχεια στην οδό Μητρώου, καταλήγοντας στην Ακτή Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση τη Μαρίνα Ζέας. Συνέχεια στην Γρ. Λαμπράκη και στροφή αριστερά στην Καραολή και Δημητρίου. Στροφή αριστερά στην Ηρ. Πολυτεχνείου και τερματισμό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο.

Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί ο Πειραιάς στους επισκέπτες και εκθέτες των Ποσειδωνίων και να αναδειχθεί η σημασία που έχει ως πόλη – Λιμάνι για την ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.

Επειδή όπως μας ενημέρωσαν, ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1.000 άτομα, που στη συνέχεια θα περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο της πόλης, παρακαλούμε για την κατανόησή σας για τις μικρής διάρκειας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                            ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ                       ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την