Αρχική » Διευρυμένη συνάντηση για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου στον Πειραιά

Διευρυμένη συνάντηση για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου στον Πειραιά

by espireas

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν στις 16 Σεπτεμβρίου , ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Ν. Μανεσιώτης με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, στην οποία παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Α’ Πειραιά κ.κ. Κ. Κατσαφάδος και Γ. Μελάς, ο Σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γ. Γαλιάτσος, ο Διευθυντής Τροχαίας Αττικής κ. Σ. Λάσκος, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος κ. Κ. Κουτσηβίτης,  ο Διοικητής Τροχαίας Πειραιά κ. Κ. Πετρόπουλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος κ. Π. Γεωργόπουλος, ο Διοικητής Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου κ. Α. Σκάρπας, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ  Πειραιά κ. Δ. Τσιάκος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος και ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Β. Θώδος.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η εξάπλωση του παράνομου εμπορίου στον Πειραιά, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, προσβάλλει στο έπακρο την εικόνα της πόλης και πλήττει την οικονομική της δραστηριότητα, με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για συντονισμένες δραστικές ενέργειες για την καταπολέμησή του, καθώς επίσης και θέματα όπως το έντονο κυκλοφοριακό και η παραβατικότητα στην πόλη.

Αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας, με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και εφόσον κριθεί αναγκαίο και με ενίσχυσή τους από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Επίσης αποφασίστηκε ο ορισμός εκπροσώπων των συμμετεχόντων για άμεση επικοινωνία και η πραγματοποίηση συναντήσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, ενημέρωση και σχεδιασμό νέων δράσεων.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την