Αρχική » Δελτίο Τύπου ΕΣΠ, με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά.

Δελτίο Τύπου ΕΣΠ, με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά.

by admin

Αρ. Πρωτ. 1502

Πειραιάς,21/11/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την ανέγερση και αγορά από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων  του νέου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν για την δρομολόγηση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου για την πόλη μας.

Η δημιουργία ενός ασφαλούς και σύγχρονου νέου Δικαστικού Μεγάρου συνδυαστικά με τα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται  και αυτά που σχεδιάζονται αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά την πόλη μας, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και δίνουν προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας στον Πειραιά, προς όφελος των δημοτών και της τοπικής οικονομίας.

Επιπροσθέτως, αναμένουμε την άμεση δρομολόγηση και υλοποίηση των πάγιων αιτημάτων του εμπορικού κόσμου και των τοπικών φορέων της πόλης μας, που είναι δημιουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων ως ένας σημαντικός πόλος έλξης τουριστών και επισκεπτών, καθώς και η υπογειοποίηση των γραμμών από Ν. Φάληρο προς Πειραιά, που θα απελευθερώσει το υπάρχον οδικό δίκτυο, θα γίνει πιο λειτουργικό και θα μειώσει τους χρόνους πρόσβασης από και προς το επιβατικό λιμάνι.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την