Αρχική » Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της Αγοράς του Πειραιά και το 2023 σε Black Friday & Cyber Monday

Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της Αγοράς του Πειραιά και το 2023 σε Black Friday & Cyber Monday

by admin

Αρ. Πρωτ. 1495

Πειραιάς,21/11/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ

ΤΗΣ «BLACK FRIDAY» ΚΑΙ ΤΗΣ «CYBER MONDAY»

 

Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στον διεθνή και καθιερωμένο πλέον θεσμό της «Black Friday», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 όπως και της «Cyber Monday» που ακολουθεί, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, καλεί τους καταναλωτές να «εκμεταλλευτούν» τις συγκεκριμένες μέρες για την κάλυψη των αναγκών τους, να επισκεφθούν για τις αγορές τους τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα τoυ Πειραιά και να εμπιστευθούν τις πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ποιότητας και ευρείας γκάμας προϊόντων και πραγματικές μεγάλες εκπτώσεις.

Η προσπάθεια που καταβάλλουν για να παρέχουν τα είδη τους σε δελεαστικές, πολύ προσιτές τιμές, έχει καταστήσει την αγορά του Πειραιά συνειδητή επιλογή του ενημερωμένου καταναλωτή και μια από τις ιδιαίτερα συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές.

Καλεί παράλληλα τους καταναλωτές, να κάνουν την αναγκαία έρευνα αγοράς και να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παραπλανητικών διαφημίσεων κατά την «Black Friday» και «Cyber Monday» που δημιουργούν την εντύπωση μιας ιδιαίτερα ευνοϊκής προσφοράς, χωρίς αυτή να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την