Αρχική » Για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

by admin

Με την ευκαιρία του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δηλώνει τα εξής:

Η σημερινή, είναι μέρα γιορτής των επιτευγμάτων και της δύναμης των γυναικών σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια ημέρα μνήμης, αφύπνισης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και αγώνα για την ισότητα των φύλων.

Είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε ό,τι προσφέρουν οι γυναίκες, αλλά και να συνεχίσουμε την συλλογική προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου και ακμάζοντος κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου, θα έχουν ίσες ευκαιρίες και θα τυγχάνουν ίσου σεβασμού.

          Οι γυναίκες, μετά από πολλούς αγώνες, αφού αναζήτησαν και τελικά κατέκτησαν την ταυτότητά τους, βελτίωσαν τη ζωή τους, αναγνωρίστηκαν, επιχειρούν συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη, στην καινοτομία και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, συνδικαλίζονται, πολιτεύονται, διαπρέπουν και ανταποκρίνονται με επιτυχία σε πολλαπλούς ρόλους.

Τιμούμε σήμερα όλες τις γυναίκες, για τις θυσίες, τα επιτεύγματά τους, για την μοναδικότητά τους, τη σοφία, τη συνεισφορά και την ανεξάντλητη δύναμή τους. Τιμούμε τον ανεκτίμητο ρόλο τους στην οικογένεια, αλλά και στη διαμόρφωση της κοινωνίας μας, γιατί αξίζουν τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας για ό,τι έχουν πετύχει, για ό,τι προσφέρουν και για ό,τι οραματίζονται.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την