Αρχική » Για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Στη μεγάλη διαδρομή των Ελλήνων, η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί ιστορικό ορόσημο, σηματοδοτώντας έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του ελληνικού λαού, που υπηρετώντας τις αρχές της ελευθερίας και της αρετής διεκδίκησε την ελευθερία του, τα δίκαιά του και τη συγκρότησή του σε κράτος.

Σήμερα, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όλοι οι Έλληνες, είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα μηνύματα της 25ης Μαρτίου. Μηνύματα διαχρονικά, που παραμένουν ανεξίτηλα μέσα στο χρόνο. Μηνύματα αληθινά, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και άντλησης δυνάμεων και συναισθημάτων για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Θαυμάζοντας την αγάπη προς την ελευθερία και την Ελλάδα, την πίστη, την ανιδιοτέλεια, την περηφάνια, την ευγένεια της ψυχής τους, καλούμαστε να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο όπως αξίζει στους αγωνιστές του  ’21 και όπως απαιτούν η παράδοση, το ήθος και το πνεύμα της.

Ας εκφράσουμε λοιπόν δημόσια τον σεβασμό μας στους τιμώμενους αγωνιστές, υψώνοντας με ευγνωμοσύνη το εθνικό μας σύμβολο, τη σημαία μας, σαν ένα εθνικό χρέος που ενώνει όλους τους Έλληνες  και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους μας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την