Αρχική » Γαλάζια Νύχτα μια Μεγάλη Γιορτή

Γαλάζια Νύχτα μια Μεγάλη Γιορτή

by espireas

Σε μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα η αγορά του Πειραιά πλημμύρισε από κόσμο την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως τα μεσάνυχτα στην «Γαλάζια Νύχτα», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες.

Η «Γαλάζια Νύχτα» διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Συλλόγου μας στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022» και με σκοπό να μεταδώσουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης μας, αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία και τον σύγχρονο χαρακτήρα του Πειραιά και της πειραϊκής αγοράς.

Από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου πλημμύρισαν μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που εκτυλίσσονταν ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, η Μασκότ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μοίραζε συμβολικά δώρα και φωτογραφίζονταν με τα παιδιά, ενώ στις 9:30 το βράδυ, μια μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά έγινε στο Πασαλιμάνι!

Χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες αγκάλιασαν την «Γαλάζια Νύχτα» συμμετέχοντας στην χαρούμενη ατμόσφαιρα κάνοντας παράλληλα και τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης μας, που πρόσφεραν στους καταναλωτές τα είδη τους σε ελκυστικές  «γαλάζιες τιμές» .

Παράλληλα, έγινε και η απονομή των βραβείων στις βιτρίνες που αναδείχθηκαν από το κοινό σε on line ψηφοφορία ως οι πέντε καλύτερες στο στολισμό με θέμα «Ημέρες Θάλασσας στον Πειραιά» και ήταν:

 

1.    «ΠΑΝΔΩΡΑ ART SHOP», Σωτήρος 19
2.    «Σ. ΠΙΤΤΑΚΗΣ», Βασ. Γεωργίου Α’ 15
3.    «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΑΝΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ», Μπουμπουλίνας 35 Α΄& Αλκιβιάδου
4.    «ANDRIANOPOULOS», Ηρ. Πολυτεχνείου 41
5.    «GIFTS4YOU», Σωτήρος 20 & Ηρ. Πολυτεχνείου 43.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την