Αρχική » “Γαλάζια Νύχτα” Μια Μεγάλη Γιορτή

“Γαλάζια Νύχτα” Μια Μεγάλη Γιορτή

by espireas

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα η αγορά του Πειραιά πλημμύρισε από κόσμο την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου  έως τα μεσάνυχτα στην «Γαλάζια Νύχτα», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες.

Η «Γαλάζια Νύχτα» διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και τα εμπορικά καταστήματα, και για πρώτη φορά εντάχθηκε στο 2ο γαστρονομικό φεστιβάλ του Δήμου «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More» με σκοπό να μεταδώσουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης μας, αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις γαστρονομικές παραδόσεις και προτάσεις που μόνο ο Πειραιάς μπορεί να προσφέρει.

Από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου πλημμύρισαν μουσική, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που εκτυλίσσονταν ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, με τους καταναλωτές να αποτυπώνουν το όνειρό τους και τις σκέψεις τους για το μέλλον σε χαρτόνι συμμετέχοντας στη δράση  «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ» που διοργάνωσε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με ομάδες ηθοποιών και καλλιτεχνών σε συνεργασία με τον ΕΣΠ και καταστήματα της πόλης μας.

Χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες αγκάλιασαν την «Γαλάζια Νύχτα» συμμετέχοντας στην χαρούμενη ατμόσφαιρα κάνοντας παράλληλα και τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης μας, που πρόσφεραν στους καταναλωτές τα είδη τους σε ελκυστικές  «γαλάζιες τιμές» .

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την