Αρχική » Απόσυρση των τηλεοπτικών σποτ ξένης αλυσίδας Super Market για πώληση ειδών ένδυσης ζητά ο ΕΣΠ

Απόσυρση των τηλεοπτικών σποτ ξένης αλυσίδας Super Market για πώληση ειδών ένδυσης ζητά ο ΕΣΠ

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τηλεοπτικά σποτ για πώληση ειδών ένδυσης από γνωστή ξένη αλυσίδα super market, απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη και στον Γεν. Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Π. Σταμπουλίδη, την ακόλουθη επιστολή:

“Με αφορμή συνεχώς επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές διαφημίσεις σε είδη ένδυσης από γνωστή ξένη αλυσίδα super market,  εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι ενώ το σύνολο των καταστημάτων ένδυσης έχει σεβαστεί  την εντολή της Κυβέρνησης για καθολικό κλείσιμο, εν τούτοις η συγκεκριμένη αλυσίδα  ασκεί αθέμιτο ανταγωνισμό και αντιδεοντολογικά, με τα συχνά τηλεοπτικά σποτ, προωθώντας πωλήσεις ανοιξιάτικων ενδυμάτων (τζιν μπουφάν, μπλούζες κ.α) δελεάζοντας τους καταναλωτές, με σκοπό θεωρούμε να υφαρπάξει και αυτόν τον λιγοστό τζίρο που ίσως θα παραμείνει για τα καταστήματά μας, όταν με το καλό αυτά ανοίξουν.

Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζουμε το κοινωνικό έργο που επιτελούν αυτή την κρίσιμη περίοδο οι αλυσίδες τροφοδοσίας συνολικά και την αδιαμφισβήτητη προσφορά τους για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, καταθέτουμε το αίτημα απόσυρσης των διαφημίσεων αυτών, αλλά και κάθε είδους προώθηση πώλησης των συγκεκριμένων ειδών μέσω των super markets, τα οποία ήδη σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων.

Θεωρούμε ότι η απόσυρση των ειδών ένδυσης από τα super markets θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα βοηθήσει τους συναδέλφους, μιας και όταν ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους, θα είναι αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης”.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την